SCAPE ACMEWEB

THE CATALANS ENDS

Any 2020. La pandèmia del Covid-19 està fent estralls a la població mundial.

Tot va començar mirant la tele. A les notícies t'anunciaven el coronavirus com una grip una miqueta més forta.

Tu, que no et creus res del que et diguin a la tele, vas pensar que si era notícia, no era una simple grip. 

 

El Covid-19, va passar de grip, a ser declarada per la OMS, com una pandèmia. Es carrega quasi el 9% de les persones que infecta, sobretot a gent gran. Sembla una "neteja" de pensionistes, i així, no haver de pagar unes pensions a persones que el capitalisme considera no productives.

El Gobierno Espanyol ha començat, amb l'excusa de l'Estat d'Alarma que ha declarat per fer front a la crisis del Covid-19, a suspendre les autonomies. I entre elles, ha suspès les competències del Govern de la Generalitat de Catalunya, per començar a prendre totes les decisions.

Davant la passivitat que ha mostrat la població enfront la ineficàcia, icompetència i les decisions catastròfiques de confinament i desconfinament, el Gobierno Espanyol ha vist una escletxa per acabar de totes, totes amb els catalans i les catalanes. Si les decisions que pren són "basura" i ningú diu res, per què no forçar una miqueta més la màquina? Total, ens han "zurrat" l'1 d'Octubre de 2017, ens han suspès l'autonomia, tenim preses polítiques, exiliades, represaliades, ens han humil·liat durant tota la nostra història, etc.

Demostra que no és pas la fi dels catalans. Defensa la teva Terra, defensa la teva cultura... Defensa't!

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.