• ACMEWEB

Contractar publicitat, sí o no?


Som un empresa que ven publicitat, per tant la resposta per nosaltres és: millor contracta-la. Entenem que la publicitat és essencial perquè qualsevol negoci pugui arribar a tenir èxit, però aquest èxit només arribarà, si totes les accions es fan de manera eficaç.

Ja tens prou feina en gestionar el dia a dia del teu negoci, atendre clients, proveïdors, comandes, necessitats dels teus col·laboradors, pensar en millores de processos, productes i potenciar la part comercial entre d'altres.

Sabem que, ets multi funcional i que ningú vetllarà com tu per la salut i bon funcionament del teu negoci, però nosaltres volem demostrar que podem assolir el teu nivell d'exigència i compromís.

Pensem que, a l'igual que segurament tens contractada una gestoria perquè et "controli" tota la documentació, t'hauries de plantejar, en cas d'estar convençut de fer publicitat, de contractar una empresa externa especialitzada en aquest àmbit. I això t'ho diem per què crear productes publicitaris, ja sigui un nou logotip, "business cards", pàgina web, campanya a xarxes socials o qualsevol d'altre, comporta una despesa de temps i diners.

Tenim clar que, una bona publicitat generarà més guanys que qualsevol altra acció comercial que el teu negoci realitzi, ja que dóna a conèixer el teu producte, marca o servei; el fa arribar a més persones, que es familiaritzen amb la teva marca; incrementa les vendes i genera un guany de reputació i fidelització dels clients.

T'assegurem que creant publicitat per al teu negoci ens divertirem i podrem promocionar el teu negoci d'una manera eficient i efectiva.

A continuació trobaràs les passes bàsiques per a realitzar una bona campanya publicitària.

RECOMANACIONS

Les teves preferències no són el que importa, sinó les dels teus potencials clients. I no facis cas de què està de moda, potser no s'adapta ni a la teva marca, producte o servei, ni als teus futurs clients.

Si no estàs convençut en gastar diners en publicitat, pensa que "el que no es veu, no es ven", pots tenir la millor idea, o un producte extraordinari, però si no el coneix ningú, de què et servirà. La publicitat no és una despesa, és una inversió.

La finalitat de la publicitat és que la teva marca, servei, producte o empresa, sigui reconeguda pels teus potencials clients. La teva imatge de marca ha de ser simple però impactant i atraient, i ha de poder fusionar-se amb el conjunt de mesures publicitàries que posaràs en marxa. Has de tindre en compte detalls com els colors, grafia, fotografia...

Arribats a aquest punt, ja pots començar a posar en marxa la teva campanya publicitària.

RECOMANACIONS

Un cop tinguis el lloc web, indica-ho a les teves targetes de presentació, flyers, cartells, vinils del teu local comercial, lones publicitàries, portfoli, etc., és a dir a qualsevol lloc on els teus clients ho puguin visualitzar fàcilment.

Ja sigui publicar a Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Google Plus o a qualsevol altre, si vols informació, pots consultar l'entrada dedicada a les xarxes socials Si el volum de treball és elevat o no tens el temps necessari per a gestionar aquesta tasca de la manera convenient, sempre pots valorar l'opció de contractar un servei de creació-redacció de continguts o de gestió de xarxes socials (community manager).

Contractar anuncis per internet, és una manera molt pràctica i efectiva de promocionar la teva activitat. Si vols ampliar informació sobre aquest apartat, et podem ajudar, no dubtis a trucar-nos.

En relació a la publicitat gràfica, l'única opció, no és fer publicitat en diaris i revistes. Si vols aparèixer en les pàgines amb més visualització, habitualment és una opció amb un cost elevat, ja que hauràs de lluitar contra grans corporacions. I si el teu pressupost ho pot suportar, pots col·locar publicitat en panells exteriors, parades de bus, vehicles de transport públic, ja que aquest mètode habitualment és molt efectiu.

Publicitat a televisió i ràdio.

En aquest apartat, no et volem enganyar, no és la nostra especialitat, són mitjans efectius, però amb costos considerables, tot i que l'audiència a la qual s'arriba, en relació als diners gastats, és molt amplia. Com sempre diem, segmenta el mercat i centrat en el teu públic objectiu, en el nostre cas, hem decidit no endinsar-nos en el món TV, ràdio i centrar-nos en el màrqueting digital i gràfic. De totes maneres, si vols informació al respecte, et podem adreçar a col·laboradors de confiança.

I fins aquí el post, si has arribat fins aquest punt, t'agraïm la teva paciència i atenció i desitgem que hagis trobat el post interessant.

I com sempre diem, en cas que vulgueu ampliar informació en l'àmbit del disseny gràfic, rebre assessorament o contractar el servei de Community Manager, o si esteu pensant a desenvolupar una pàgina web o posicionar la que ja teniu, no dubteu en contactar amb nosaltres, trucant al 629 780 776, enviant mail a info@acmeweb.cat o emplenant el formulari de contacte del nostre web www.acmeweb.cat

Seguirem escrivint pròximament, gràcies per seguir-nos.

Si t'ha agradat l'entrada, comenta, comparteix i fes clic al nostre cor.

No us canseu...

#publicitat #xarxessocials #communitymanager #dissenygràfic #dissenyweb #posicionament

174 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.