• ACMEWEB

Quina Xarxa Social escollir.


Les xarxes socials ja fa uns anys que han arribat, i han vingut per quedar-se, és estrany trobar algú que no coneix que és Facebook, Instagram, Youtube, Wattsapp; i aquesta expansió que han sofert a escala global, ha entrat de ple en el món empresarial. Cada cop són més les empreses que dediquen part dels seus recursos al Màrqueting Digital, i una part important d'aquests recursos, són destinats a la gestió de les comunitats online creades al voltant de la seva marca.

Però tal com sempre diem, és molt important segmentar el mercat, i en conseqüència, és igual d'important segmentar i conèixer el nostre públic objectiu, per a obrir perfil a les xarxes que en resultin més idònies i poder promocionar la nostra marca, producte o servei. Hi ha moltes Xarxes Socials i és pràcticament impossible tenir presència en totes elles, i que aquesta presència sigui productiva, de qualitat i que generi el suficient interès.

Per tant, avui intentarem ajudar-vos en la tasca de decidir quina Xarxa Social escollir.

En primer lloc, hem de conèixer les motivacions que ens porten a estar presents a les Xarxes Socials. Poden ser per temes personals, d'especialització i professionals o empresarials.

Un cop tenim clara la necessitat d'estar present a les xarxes, és important conèixer les Xarxes Socials que tenim al nostre abast i les particularitats de cadascuna. No anomenarem totes les xarxes que hi ha, no us volem avorrir, així que centrarem aquesta entrada en les "més conegudes".

A AcmeWeb treballem bàsicament amb Facebook, Twitter, Instagram, Google +, Pinterest, Youtube, LinkedIn i Tumblr, n'hi ha moltes més però nosaltres hem centralitzat els nostres esforços en conèixer i saber treure el màxim rendiment a aquestes 8 xarxes, i en conseqüència serà d'aquestes de les que parlarem.

Creiem que heu d'estar presents a totes les que podeu, sempre que les gestioneu degudament, aquí us deixem dues entrades anteriors on ho intentem explicar de manera clara. Xarxes Socials, que fem?, i Community Manager, sí o no?

A continuació trobareu una infografia on expliquem el rendiment que li podeu extreure a cada Xarxa Social.

Recorda que has de prioritzar la qualitat a la quantitat, no val la pena obrir perfils a totes les Xarxes i després no mantenir-los actius; l'únic que aconseguiràs, serà l'efecte contrari del que busques.

I per últim, tal com deia un tal Albert Einstein, "La creatividad es inteligencia divirtiéndose". Per tant exploreu, proveu, inspireu-vos i si us equivoqueu, el millor és aprendre de l'errada i seguir endavant.

I com sempre diem, en cas que vulgueu ampliar informació en l'àmbit del disseny gràfic, rebre assessorament o contractar el servei de Community Manager, o si esteu pensant a desenvolupar una pàgina web o posicionar la que ja teniu, no dubteu en contactar amb nosaltres, trucant al 629 780 776, enviant mail a info@acmeweb.cat o emplenant el formulari de contacte del nostre web www.acmeweb.cat

Seguirem escrivint pròximament, gràcies per seguir-nos.

Si t'ha agradat l'entrada, comenta, comparteix i fes clic al nostre cor.

No us canseu...

#xarxessocials #tumblr #youtube #pinterest #linkedin #instagram #g #facebook #twitter #communitymanager #socialmedia

166 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.