• ACMEWEB

GUANYAR SEGUIDORS A INSTAGRAM.


El teu perfil d'Instagram està estancat? No aconsegueixes augmentar el teu nombre de seguidors? Doncs avui intentarem facilitar-te la feina, et donarem unes pautes a seguir (si vols), per aconseguir atraure usuaris als quals els interessi el teu producte, servei o marca, i que el teu perfil d'Instagram creixi d'una manera qualificada i ordenada.

Per nosaltres és important anar pas a pas, i més si el nostre perfil d'IG és un perfil d'empresa, ja que fer créixer i evolucionar un perfil d'empresa és més complicat que fer-ho en un de particular, la dificultat la trobem en què sempre hem de buscar seguidors de qualitat que interaccionin i aportin valor al nostre perfil.

És important establir uns objectius, realistes, quantificables, assolibles i mesurables. Igual d'important és estar motivat com no caure en el desànim, per tant nosaltres sempre proposem establir fites pel que fa a nombre de seguidors (500 - 1.000 - 5.000 - 10.000) i quan assolim aquestes fites, celebrar-ho, compartir-ho i agrair-ho als nostres seguidors.

Però clar això dit així està molt bé, però com assolim aquestes fites? Anem al gra.

10.000, sí 10.000 seguidors és l'objectiu clau que tota empresa ha d'establir en el seu Social Media Plan per a Instagram. I preguntareu, per què 10.000 i no 5.000 o qualsevol altre nombre? Doncs perquè els senyors d'Instagram, consideren que a partir dels 10.000 seguidors et converteixes en una mena de Micro Influencer, i tenen a bé d'activar-te o desbloquejar-te la funcionalitat d'establir enllaços externs que et permetran derivar tràfic directe a la teva web, amb tots els avantatges que això comporta.

A Acme Web ens agrada fer les coses de manera orgànica, no forçar-les, és cert que requereixen més temps i esforç, però si teniu pressa o voleu accelerar el procés, podeu invertir uns diners en publicitat (l'èxit no sempre està garantit, bé pel Zuckerberg sí).

Per tant utilitzem metodologia orgànica...

Busca, explora.

Instagram t'ofereix un buscador, el pots utilitzar per trobar o buscar usuaris mitjançant l'ús de hashtags, ubicació, nom, professió. Trobaràs molts usuaris que no et retornaran el follow, però no desesperis, segueix publicant contingut de qualitat i els acabaràs atraient.

Monitora, analitza.

Per créixer has d'agradar i ser interessant, les teves publicacions han de generar interaccions i quan ho aconsegueixis, explota-les, analitza el que ha interessat més a la teva audiència per a poder-ho reproduir, i no t'oblidis d'analitzar el que fa i li funciona a la teva competència aquesta és una font inesgotable d'informació, idees i recursos.

Interacciona, sigues agraït.

No pots esperar que els teus usuaris es conformin a entrar al teu perfil i donar like a les teves publicacions sense que hi hagi un feed back, has de ser agraït, respon i envia comentaris, explora el Timeline i dona likes a aquelles publicacions que ho mereixen. Els egoistes no agraden. Els Missatges Directes o MD són molt útils, però no els utilitzis com a eina de promoció o venda d'entrada, pots patir l'efecte contrari al desitjat.

Follow4Follow.

Saps quants perfils hi ha a Instagram? Centenars de milions, has vist perfils amb milers de seguidors i que amb prou feina segueixen a 100 usuaris? Quina impressió et fa? A nosaltres particularment no ens agrada aquesta actitud o metodologia. Actualment el nombre de perfils que es poden seguir està establert en 7500, per tant segueix i segurament serà més fàcil que et segueixin.

Instagram és una de les Xarxes Socials que està experimentant un creixement més elevat, i potser el més important és que aquest creixement l'estan provocant les generacions més joves, els "Millennials" i la generació "Z", així doncs podem dir que és una Xarxa Social amb present i futur molt prometedor, per tant, no perdis l'oportunitat i fes-te un lloc en aquesta Xarxa Social.

I tu quines tècniques per captar seguidors fas servir? Estàs d'acord amb les proposades al post? Si vols deixa els teus comentaris.

No us canseu..

#instagram #followers

148 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.