• ACMEWEB

Seguretat a Twitter


Ara que tenim encara molt fresca l'entrada en vigor del nou RGPD, que Facebook, Twitter i d'altres han tingut força problemes quant a la privacitat de les nostres dades personals, que Twitter ha eliminat milions de comptes falsos, o que tan Google, Youtube, Whastapp o la mateixa Facebook estan lluitant contra les Fake News, aprofitarem aquesta entrada per a donar-te quatre consells de seguretat, que milloraran la teva experiència a Twitter quant a seguretat, i que possiblement encara no fas servir.

Consells de seguretat:

  • Activa la verificació d'inici de sessió: és fàcil de realitzar, trobaràs l'opció a l'espai configuració i privacitat del compte. Es tracta de millorar la seguretat en l'inici de sessió, ja que hauràs d'introduir la teva contrasenya personal i un codi de validació que t'enviaran al teu mòbil.

  • Actualitza contrasenyes: és millor no tenir la mateixa contrasenya per a tots els comptes de correu o perfils de Xarxes Socials. I recorda de canviar-les periòdicament, cada 90 dies és una bona opció.

  • Revisar les aplicacions: en usar una aplicació de tercers, IFTTT, Linkedin, Metricool, Pinterest, hem de donar permisos a aquesta nova aplicació perquè pugui accedir i realitzar algunes accions al nostre compte de Twitter. Recorda revisar periòdicament a quines aplicacions has concedit permisos per accedir al teu compte. Ho pots realitzar en l'espai configuració i privacitat del teu compte / aplicacions. Si una aplicació no t'agrada, no la utilitzes o et dóna problemes, només has de clicar al banner "revocar accés".

  • Denuncia el contingut inapropiat o als usuaris indesitjats: sempre que consideris que estan infringint les normes de la comunitat, ho pots reportar clicant a la fletxa de la cantonada superior dreta del propi Tweet, veuràs diverses opcions com poden ser, silenciar - bloquejar usuari, denunciar Tweet o indicar que el Tweet no t'agrada.

I tu, apliques aquests consells de seguretat? Els coneixies?

#twitter #seguretat

113 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.