• AcmeWeb.cat

#hashtags, els més populars del moment a Instagram.


És indiscutible que Instagram s'ha convertit en la plataforma per excel·lència per a fotògrafs, influencers, marques, guies de viatges, blogguers i mil.lenials, en general. És una de les Xarxes Socials clau per promocionar el teu negoci, la teva pàgina web, anunciar el llançament de nous productes, interaccionar amb els clients i seguidors, augmentar les vendes i millorar la reputació i percepció de la marca. Però per aconseguir fer realitat tot el que hem comentat, hi ha una eina comuna a totes les funcions que la Xarxa Social ofereix, IGTV, Stories i publicació de fotos i vídeos, i aquest element comú, és l'ús adequat dels #hashtags. Fem un repàs previ.

Si ets novell en aquest "mundillo". Definirem un hashtag com una paraula clau o frase precedida del símbol #. Amb aquest signe les teves publicacions podrà arribar o ser descobertes per la resta d'usuaris de la Xarxa Social, tant si són seguidors teus com no. És a dir, funciona com un rastrejador, relaciona la teva publicació amb un o diversos temes que poden resultar interessants per altres usuaris.

Amb la utilització dels hashtags automàticament generes més engagement (compromís o fidelitat), i provoques un augment de la teva massa de seguidors.

Ara t'explico com utilitzar els hashtags.

En utilitzar els hashtags a Instagram, molts usuaris de la Xarxa Social utilitzen l'estratègia de fer servir els hashtags més populars; aquesta estratègia té com a avantatge que milions de persones busquen i visualitzen aquests hashtags, però com a desavantatge aquests usuaris es troben que es molt difícil destacar, ja que les seves publicacions han de "lluitar" contra milions i milions de publicacions, i en molts casos aquestes queden relegades i ràpidament oblidades.

Per tant, recomanem utilitzar alguns d'aquests hashtags súper populars amb hashtags més específics del sector o àmbit al qual et vols dirigir, o que estiguin relacionats amb la teva marca o publicació. D'aquesta manera aconseguiràs destacar de veritat.

Tot seguit et deixo el llistat dels hashtags més populars a Instagram en el que portem de 2018.

#hashtags internacionals més populars en general:

#beautiful #cute #instagood #instamood #like4like #love #photooftheday #tbt (Through Back Thursday)

#hashtags populars en espanyol: #amigos #amor #hermoso #fotodeldia #hashtags internacionals més populars per a petits negocis:

#business #entrepreneur #leadership #productivity #sales #smallbiz #smallbusiness #startup #success #website

#hashtags populars en espanyol: #negocios #emprendedores #lider #ventas #exito

#hashtags internacionals més populars per a tendes en línia:

#ecommerce #fashion #instabusiness #instafashion #instaonline #instasale #online #onlinestore #sale #store

#hashtags populars en espanyol: #oferta #tiendaonline #tiendavirtual #moda

#hashtags internacionals més populars de màrqueting:

#contentmarketing #digitalmarketing #influencer #marketing #marketingstrategy #media #seo #socialmedia #socialmediamarketing #strategy

#hashtags populars en espanyol: #marketingdigital #redessociales #hashtags internacionals més populars per a concursos:

#competition #design #giveaway #instacompetition #instadesign #instanews #instawin #news #win #winning

#hashtags populars en espanyol: #concurso #sorteo #diseño #premio #ganador #noticias #hashtags internacionals més populars per a fotografia: #all_shots #art #blackandwhite #capture #color #composition #exposure #focus #moment #snapshot

#hashtags populars en espanyol: #arte #foto #sinfiltro #blancoynegro #hashtags internacionals més populars de moda:

#beauty #brands #girls #instabeauty #instafashion #instamodel #instastyle #jewelry #model #style #glamour

#hashtags populars en espanyol: #moda #modelo #belleza #cosmetica #estilo #joyas #accesorios #hashtags internacionals més populars de menjar i restaurants:

#breakfast #delicious #food #foodporn #healthyrecipes #hungry #instafood #recipes #sweet #yummy

#hashtags populars en espanyol: #desayuno #delicioso #dulce #comida #saludable #dieta #tapas

I tu, tens algun #hashtag que particularment et funcioni molt bé? Si vols, explica als comentaris quina estratègia utilitzes per a l'ús dels hashtags.

#hashtags #instagram

134 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.