• AcmeWeb.cat

Instagram TV, què és?


Què és IGTV (Instagram TV) i com funciona? El passat 20 de juny i per celebrar l'assoliment dels 1.000 milions de persones a la seva comunitat, Instagram ha llançat una aplicació pròpia basada en la creació i visionat de vídeo vertical. IGTV ha estat especialment dissenyada per a dispositius mòbils.

Una de les característiques d'IGTV que la diferencia de la resta d'apps, és que s'ha dissenyat tenint en compte com uses el telèfon: els vídeos es mostren en format vertical i en pantalla completa. A més, a diferència d'Instagram, els vídeos no tenen el límit de durada d'un minut, sinó que poden durar fins a una hora.

Una altra peculiaritat d'IGTV, és que comença a reproduir contingut tan bon punt obres l'aplicació. No has de fer cerques per començar a veure contingut de les persones que ja segueixes en Instagram i d'unes altres que et poden agradar segons els teus interessos. Pots lliscar el dit lateralment per descobrir més vídeos. Solament has de triar entre les opcions "Per a tu", "Seguits", "Populars" i "Seguir veient". També pots indicar que t'agraden, comentar i enviar vídeos a amics a través de Direct. Qualsevol persona pot crear contingut per IGTV: pots pujar els teus vídeos a l'aplicació i començar el teu propi canal. Has de pensar en Instagram i IGTV com Facebook i Facebook Messenger, són dues aplicacions separades que poden funcionar independentment, però que juntes formen un pack molt és complet. Per què hauries d'utilitzar IGTV?

 • Oportunitat d'arribar a un públic completament nou

 • Durada dels vídeos fins a 1 hora, tens menys limitacions que amb les InstaStories.

 • Ja que es reprodueixen els vídeos en vertical, els pots gravar directament amb el mòbil, sense necessitat d'editar-los en excés.

 • Pots agregar títol i descripció als teus vídeos.

 • Pots crear imatge en miniatura del teu vídeo per tenir un canal completament organitzat.

 • I pots fer vídeos per a promocionar productes, descomptes o per a potenciar el vídeo blogging entre d'altres.

Com creo un compte IGTV? Abans de començar a compartir els teus vídeos, primer, has de crear un compte d'Instagram TV. Aquests són els passos que has de seguir:

 1. Descarrega l'aplicació IGTV des d'App Store o des de Google Play .

 2. Registra't en l'aplicació IGTV (si ja has iniciat sessió en el teu compte natiu d'Instagram, usarà automàticament el teu perfil).

 3. Fes clic en la icona d'ajustos a la cantonada dreta, i després fes clic a "crear canal".

I llest! Estàs dins; ràpid i fàcil. Com pujo un vídeo a IGTV?

Ara que el teu compte està configurat, és hora d'explorar l'aplicació i finalment publicar el teu primer vídeo.

 1. Fes clic en el símbol d'IGTV (des de la pàgina principal) i et portarà al teu compte.

 2. Fes clic en "+" en la cantonada dreta per agregar un nou vídeo.

 3. Selecciona un vídeo vertical des de la galeria del teu dispositiu.

 4. Agrega títol i descripció. Assegura't que la gent trobi les teves vídeos agregant algunes paraules clau amb potencial.

 5. Agrega al teu vídeo un enllaç a una pàgina externa. Pensa en totes les possibilitats. Pots vincular el teu vídeo a la teva pàgina web, a una galeria, al teu portfoli o fins i tot a la teva tenda en línia.

 6. Crea una imatge en miniatura del teu vídeo per mantenir el teu canal net i organitzat.

 7. Pressiona el botó de publicació i llest!.

Precs i preguntes. Quant temps poden durar els vídeos d'IGTV?

En general entre 15 segons i 10 minuts. Per a comptes més grans (i comptes verificats), hi ha una opció per pujar vídeos que duren fins a una hora. Quins tipus de vídeo són compatibles amb IGTV? MP4. On veus IGTV? Pots veure els vídeos des d'Instagram o en l'aplicació IGTV. Quines són les grandàries correctes dels vídeos? Relació d'aspecte: 9:16 Quin tipus d'arxiu hauria de ser la imatge miniatura de cada vídeo? JPG Pots tenir més d'un canal IGTV? No, només es pot tenir un canal IGTV per compte d'Instagram. Això es deu al fet que, si segueixes a un creador en IGTV, també els segueixes en Instagram i viceversa. Pots anunciar-te en IGTV? Ara com ara no. No obstant això, Instagram diu que té plans futurs per agregar opcions de promoció.

#instagram #igtv #communitymanager #xarxessocials #redessociales

136 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.