• AcmeWeb.cat

Utilitats de les enquestes a Instagram


No és un secret que l'algoritme d'Instagram cada vegada dóna més importància a les interaccions que generen les teves publicacions per sobre dels clàssics "m'agrada", en conseqüència, cada cop més usuaris creen enquestes a les seves "Stories", per tractar d'aconseguir més d'interaccions entre els seus followers. T'expliquem com crear les enquestes a Instagram.

Crea una història.

Prem la icona dels "Stickers" que apareix a la part superior dreta.

Selecciona l'opció: enquesta.

Emplena l'enquesta amb el que vulguis:

Pregunta que vols fer.

Les dues opcions de resposta que tindran els usuaris.

No t'oblidis de la decoració, recorda que Instagram és una Xarxa Social on predomina l'impacte visual.

Recorda que la durada de les Stories és de 24 hores. Per què fer enquestes a Instagram?

Podràs monitorar els resultats de les teves Stories-Enquestes.

Qui ha vist la teva enquesta. Qui ha respost i quina opció ha triat. Podràs conèixer el % de resposta que ha rebut cadascuna de les dues opcions. Tindràs informació de primera mà de les preferències dels teus followers. Fer enquestes és positiu. Hi ha moltes raons per les que et recomanem que realitzis enquestes a Instagram, les que més et poden interessar són: Coneixeràs les preferències i gustos dels teus followers (recorda que molts són potencials clients teus). Si tens una novetat, idea, producte o nou servei que vols oferir o promocionar, fer una enquesta et pot oferir indicis del grau d'èxit o encert que tindràs. Augmenta el nombre d'interaccions que rep el teu perfil, millorant "l'Engagement" de manera significativa. Augmentaràs el teu abast i nombre d'impressions, arribant a més audiència i rebent més informació per part de la resta d'usuaris. Humanitzaràs el teu perfil, la teva marca, estàs donant veu als teus seguidors, i si interacciones amb ells, comprovaran que darrere el teu perfil hi ha persones i no una sèrie de "Bots" programats. T'ajuda a trencar amb la monotonia.

Fer sempre el mateix tipus de publicacions, acaba esgotant al que les visualitza i al que las fa. Hem dit moltes vegades que és important que els nostres perfils siguin dinàmics, que hem de variar el tipus de publicacions que realitzem, hem d'utilitzar tots els recursos que ens ofereix la Xarxa social. Podem publicar vídeos, fotografies, "Stories", i dins d'aquestes tenim un assortit d'opcions que ens permetran fer el nostre perfil molt més interessant. Ja saps si encara no t'has estrenat, trasteja i crea la teva primera enquesta.

#instagram #instastories #enquestes #Communitymanager #XarxesSocials

371 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.