• AcmeWeb.cat

4 estadístiques per triomfar a les xarxes socials. Vídeo blog i infografíes.

Updated: Jun 16


Amb les Xarxes Socials és molt important tenir clar que vols aconseguir amb el seu ús, ja que serà la manera de poder comprovar si la teva feina diària en les diverses plataformes està generant els resultats desitjats.


Per nosaltres hi ha 4 mètriques bàsiques que tot usuari de les Xarxes Socials hauria de tenir sota control, i aquestes 4 mètriques són: els seguidors, l'abast, l'engagement i les conversions. N'hi ha moltes més, però avui ens centrarem en aquestes 4 per saber si anem ven encaminats per aconseguir els objectius establerts.

Els seguidors, si el que vols és que el nombre més gran de persones conegui la teva marca, la quantitat és important, però si el que vols és generar comunitat entorn de la teva marca, ser un referent en el teu sector i d'aquesta manera generar influència en la teva comunitat, necessites prioritzar la qualitat dels seguidors en comptes de la quantitat, necessites seguidors que interactuïn amb tu i que es converteixin en prescriptors de la teva marca.


L'abast. Conèixer l'abast et permetrà saber a quantes persones has arribat amb les teves publicacions, sigui seguidors teus o seguidors i contactes dels teus seguidors. L'abast també et permet saber quins dels continguts que generes et fan arribar a més persones.


L'engagement. És molt simple, si els teus seguidors interactuen, fent m'agrada, comentaris, mencions, comparticions, etc. amb les teves publicacions vol dir que les valoren. Per aquest motiu és important mesurar l'engagement, ja que et donarà informació respecte del nivell d'influència que generes en la teva comunitat.


Conversions. Com hem dit a l'inici d'aquest post has de tenir uns objectius. En el moment en què aconsegueixes aquests objectius, estàs assolint conversions, ja sigui en forma de vendes, aconseguir subscriptors pel teu canal de YouTube, generar comunitat entorn de la teva marca o qualsevol altre que t'hagis plantejat com a objectiu.


A continuació t'explica on trobar les mètriques de cada xarxa social.I tu, quines mètriques consideres més importants per tenir sota control?

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.