• ACMEWEB

Ens quedem i ens consolidem


Com passa el temps, hem estat molt enfeinats i molt actius amb tot el que està passant. Pàgines web tancades o bloquejades, la totalitat del nostre equip durant l'1-O va estar col·laborant en la protecció dels col·legis electorals i dels nostres vots a Pineda, Calella, Lliçà d'Amunt i Lliçà de Vall, hem participat activament de l'aturada general del 3-O, ens hem manifestat el passat 21-O en contra de la detenció de dues persones innocents, de l'aplicació del "155" i de la retallada dels nostres drets i llibertats, l'activitat a les xarxes socials no ha estat menys i amb tot us podem dir que ACMEWEB ha vingut per quedar-se. No ens fa por la mal anomenada inseguretat jurídica o la inestabilitat que ens volen vendre que està patint el nostre país, creiem en el que fem i les estructures de país que ens han convertit en uns dels motors econòmics d'Europa, per tant ENS QUEDEM.

ENS QUEDEM per què no ens cal traslladar la seu social per mantenir content al regulador.

ENS QUEDEM per què no devem cap "favor" al polític de torn, a la monarquia i menys a les entitats bancàries, que no tenen pàtria ni bandera.

ENS QUEDEM per què aquest país és un país d'oportunitats en creixement constant i amb emprenedors i inversors preparats per al nou futur que tenim davant.

ENS QUEDEM per què estimem la nostra terra, ens agrada fer pàgines web i treballar veient la mediterrània, us ho assegurem, és una passada.

I el millor de tot és que ens estem consolidant, el flux de comandes i nous clients ha agafat una dinàmica de creixement constant i sostingut, imaginem que malament no devem fer les coses. Com ja sabeu si heu anat seguint aquest blog, periòdicament us anem penjant tot allò que hem entregat als nostres clients.

Seguirem parlant...

#1O #155 #3O #21O #ensquedem

80 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.