• ACMEWEB

Si tens dubtes, llegeix


Novament us saludem a tots. Avui aprofitarem per a donar idees del que podem fer per a vosaltres. Aquest espai està dedicat a explicar com ens van les coses, però també volem aprofitar-lo per a intentar canviar la opinió d'aquells que encara tenen dubtes de la utilitat de la publicitat digital, i de que aquesta acaba sent molt rendible per a la seva activitat sempre i quan estigui ben gestionada i planificada.

Shout out, blog, tags, allotjament, SEO avançat, ROI, SSL, domini, servidor, SEM, HTML5, cookies, formen part del nostre llenguatge, segurament has sentit totes aquestes paraules i en molts casos no sabràs que signifiquen o per a què s'utilitzen, però amb nosaltres agafen un sentit especial. Què quin és aquest sentit? Doncs que li donem un valor afegit a la teva feina, dedicació, hobby o projecte nou. I com ho fem? Pensant en positiu, sent proactius, buscant solucions a totes les propostes, consultes i reptes als que ens sotmeten els nostres potencials clients.

Ens és igual qui siguis, tenim el producte que segur s'adaptarà a les teves necessitats. Si tens una Pyme, et podem fer una web, on hi figuri el localitzador-navegador d'on està situada la teva empresa, si necessites e-commerce, l'hi posarem, o si simplement vols donar a conèixer el que fas i les peculiaritats del teu negoci o producte podem fer-te un projecte d'infografia que estem segurs t'agradarà.

Que tens un restaurant o un comerç, podem fer "virgueries", que necessites e-commerce, cap problema. Si penses, "m'agradaria penjar a la web el plànol del restaurant i que els clients puguin reservar la taula que vulguin, inclòs especificar on seurà cadascú". No pateixis ho podem fer. Que vols explicar com treballes i quines són les teves especialitats o has pensat en promocionar la teva carta, menú o productes. Amb una bona tasca de community manager que s'encarregui de gestionar adequadament les teves xarxes socials segur que arribaras a més públic del que tens en actualment.

I no pateixis si ets un freelance, artista o autònom, també et podem ajudar. Com? Doncs a part de tot el que hem comentat anteriorment, creiem que un blog personal on incloguis el teu CV amb infografia afegida, una bona galeria d'imatges i vídeos de les teves obres, qualitats, treballs o creacions t'ajudaria molt a donar-te a conèixer i en conseqüència augmentar el teu ratio de mercat i potencials clients.

I per últim no ens volem oblidar dels estudiants o de totes aquelles persones que busquen feina, si tens dificultats o no tens clar com fer un CV original i atractiu, no ho dubtis consulta'ns i et sorprendrem.

Val a dir, que molts de vosaltres alguna vegada heu pensat, "jo em faria una web o un blog, però la veritat és que no tinc temps per mantenir-ho viu", i en conseqüència aquest projecte queda eternament soterrat al calaix. Doncs no patiu, el nostre gestor de continguts és molt senzill, pràctic i ràpid d'utilitzar, i si tot i això no ho teniu clar o no teniu prou temps, parlem-ne que des de ACME WEB us podem portar la gestió integral de tot el vostre "món digital".

I per a tots tenim el servei de disseny gràfic per a la fabricació i impressió de targetes de presentació, flyers, tríptics, vinils publicitaris y rètols.

Seguirem escrivint i explicant-vos com ens van les coses, fins aviat!!!

#llegeix #cv #freelance #blog

72 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.