• ACMEWEB

Un any de viatge


Hola novament a tots! Heu vist quina web més guapa ens ha quedat? Mola oi? Volíem sorprendre-us ara que ja ha arribat el dia. Ha passat molt de pressa i han passat moltes coses, però avui fa un any que vam començar el nostre viatge i el primer que volem dir-vos és gràcies.

Gràcies a tots els que ens heu donat suport i ajuda en aquesta nova empresa.

Gràcies a tots els clients que ens han fet confiança i a tots aquells que sense haver arribat a ser clients nostres, ens han donat l'oportunitat de donar a conèixer el nostre projecte.

Gràcies a tots els seguidors de les xarxes socials que dia rere dia dediquen una part del seu temps a mirar, comentar i valorar les publicacions que fem.

I com no, gràcies al nostre equip, ja que sense ells, ACMEWEB no seria possible tal com és avui dia.

Segur que ens deixem algun agraïment, demanem disculpes per avançat, però ara toca explicar que hem fet i com ens ha anat aquest primer any d'existència.

Pels que heu anat seguint el blog ja sabeu que els projectes que hem anat enllestint i entregant als clients, els hem anat penjant en les diferents entrades que hem fet durant l'any, per a tots aquells que ens seguiu per primera vegada, si en teniu interès, les podeu consultar i d'aquesta manera podeu veure com treballem. Per tant avui us parlarem del que ha donat de si aquest any, pel que fa a l'activitat a les nostres xarxes socials i pàgina web.

Abans d'entrar en matèria però us volem explicar que significa la terminologia que utilitzarem a continuació.

Abast: és el nombre de comptes únics que han vist alguna de les nostres publicacions, és a dir nombre d'usuaris als quals hem arribat en aquest període de temps.

Impressions: número total de vegades que s'han vist les nostres publicacions en un període de temps.

Per tant, encara que un usuari hagi vist en aquest període de temps una de les nostres publicacions tres vegades, l'abast serà 1 i les impressions 3.

Ara si, dit això, passem a desglossar els resultats:

I fins aquí els resultats d'aquest primer any de feina. No estan pas malament no? Ara toca superar-se. El primer objectiu per l'any 2 serà millorar l'any 1. Sembla obvi, però per millorar de manera continuada sempre s'ha de tenir un objectius realitzables, mesurables i realistes.

Com ja sabeu complir un any no és feina fàcil en l'àmbit empresarial, hi ha estudis que indiquen que més del 40% de les empreses de nova creació no superen el primer any de vida, i un 80% no arriben als 5 anys, doncs nosaltres hem aconseguit superar el primer any i tenim moltes ganes de seguir treballant per a trencar aquesta estadística.

Per tant només ens queda per dir...

Gràcies - gracias - eskerrik asko - grazas - merci - grazie - obrigado - danke - tack - kiitos - falënderim - شكر - 고마워. - 谢谢 - teşekkürler - ありがとう - спасибо - धन्यवाद - mihi koe.

Seguirem escrivint, ens veiem aviat, no us canseu...

#gràcies #instagram #facebook #blog #web #aniversari #objectius #abast #impressions #resultats

270 views

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.