• ACMEWEB

S'APROPA EL PRIMER ANIVERSARI


Hola a tots de nou! Fa més de 80 dies que no publiquem cap notícia. No ha sigut mandra, sinó que gràcies a la confiança que ens fan els nostres clients, hem tingut una bona tongada de comandes de les quals més endavant us en farem un mostrari.

Com alguns ja sabeu s'apropa el nostre primer aniversari, serà el pròxim 22 de febrer de 2018, per tant avui encara no toca fer cap valoració del nostre primer any de viatge, ja que ho deixarem per a la propera entrada al blog. El que si podem avançar és que estem preparant una renovació de la nostra web i dels nostres "flyers" publicitaris, que arribat el moment els penjarem aquí mateix. Segurament tinguem alguna novetat o sorpresa més preparada.

Respecte als projectes en què hem estat treballant, aquí us pengem una mostra del que ja hem lliurat als nostres clients i del que tenim en marxa.


Per a "OBV" distribuïdor carni per a tot l'estat, hem dissenyat un nou logotip d'imatge corporativa, per a les seves targetes de visita, sobres comercials, vinils i retolació de vehicles. També ens han encarregat el disseny i creació de la seva pàgina web amb un ampli catàleg de productes per a ser consultat 24 hores i 365 dies a l'any.


Per "El SITIO" lloc de compravenda d'aparells tecnològics, hem dissenyat un logotip que representi l'essència de la seva activitat comercial, i pugui ser utilitzat en tots els seus espais i productes publicitaris.


Els nostres amics de "EL NOU BAR DEL MERCAT" ens segueixen fent confiança i ens han tornat a fer una comanda de targetes de visita, van ser un dels nostres primers clients i s'han convertit en "repetidors", ens encanta la fidelitat entre client i proveïdor.


I seguint amb clients fidels i "repetidors" tenim el "Surf & Turf" i el "SA SA SA" per a qui hem preparat i dissenyat una nova carta dels productes que ofereixen i una carta dels vins, caves i d'altres begudes que es poden gaudir al seu establiment.

A part de tota la feina en l'àmbit gràfic que els hem estat fent, també els hi gestionem les xarxes socials on són presents (Instagram i Facebook), a causa de l'èxit que han tingut les entrades publicades i l'increment del volum de negoci que han tingut hem acordat passar de dues entrades setmanals a una entrada diària, perquè els seus clients puguin estar al corrent de les seves últimes novetats, creacions i ofertes. Aquí us deixem els enllaços per si els voleu conèixer i seguir els posts.

www.facebook.com/SurfTurfSaSaSa al buscador de Facebook @SurfTurfSaSaSa o a Instagram a Surfturfcalellla.

Per a "WHITE & ABAD CORP." empresa dedicada a la compravenda i restauració de motocicletes accidentades hem realitzat el disseny de diversos vinils per a la imatge de la seva botiga a La Roca del Vallès.

A més del que us hem mostrat, tenim en construcció les pàgines web per al bateria Jordi Riera i per a la protectora d'animals ALIPAC.

Per a Servigest Empresarial en l'àmbit gràfic els estem preparant un nou disseny tant del seu logotip corporatiu, com de les targetes de presentació, sobres i material d'impremta, nous vinils per a les seves oficines. També ens han encarregat la construcció d'una web que està quedant espectacular i els estem desenvolupant la millor estratègia comercial per a introduir-se a les xarxes socials, ja que hem arribat a l'acord de ser els seus community manager.

Com ja sabeu a mesura que anem enllestint i entregant projectes us anirem informant i ensenyant en aquest espai com han quedat.

Gràcies i fins aviat!!!

#obv #elsitio #elnoubardelmercat #servigest #surfturf #sasasa #whiteabad #alipac

128 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.