• ACMEWEB

App nativa o Web mòbil? Aquesta és la qüestió.


Gran pregunta la que ens formulem avui, i no és gens fàcil de contestar-la. Per poder respondre, intentarem deixar de banda les preferències personals de cadascú pel que fa a App o Web, i ens centrarem a comparar els avantatges i desavantatges de cada opció. Així doncs, comencem...

Ja no cal parlar de futur pròxim, podem dir que el present ja és mòbil, això és irrefutable i aparentment imparable. Només a Espanya el percentatge de penetració ha sigut del 88% l'any 2017, i més del 94% d'usuaris utilitza el mòbil per accedir a internet. Per tant, la qüestió ja no és si App o Web, és que allò que desenvolupem estigui adaptat a aquests dispositius, si no, no ens servirà per res.

I com ho fem? La resposta més simple i obvia que et podem donar: si tens pressupost, fes les dues, en cas contrari, tria l'opció que més s'adapti a les necessitats del teu negoci, i per triar adequadament és necessari saber que és cadascuna de les dues opcions i els seus "pros" i "contres", així doncs definim-les i comparem-les.

App Nativa: Aplicació que descarreguem al nostre dispositiu, consumint espai d'emmagatzematge.

Web mòbil: Versió del lloc web optimitzat per ser visualitzat en dispositiu mòbil per mitjà d'un URL.

Un cop realitzat aquesta anàlisis, podem dir pel que fa a experiència per a l'usuari, aquesta batalla segurament l'acaba guanyat l'App Nativa, però també hem de tindre en compte els altres factors.

Per tant des d'AcmeWeb creiem que si les característiques del teu negoci no són exclusives de ser desenvolupades amb una App Nativa, el que necessites en relació al temps de desenvolupament, costos i experiència d'usuari, és una Web Mobile.

De totes maneres la decisió final sempre serà teva, i esperem haver sigut capaços d'ajudar-te a prendre´n l'adequada amb la informació que t'hem facilitat en aquest post.

En cas que vulgueu ampliar informació, rebre assessorament o contractar el servei de disseny i creació de pàgina web, no dubteu en contactar amb nosaltres, mitjançant correu a info@acmeweb.cat o pel formulari de contacte de la nostra web www.acmeweb.cat

Seguirem escrivint pròximament, gràcies per seguir-nos.

Si t'ha agradat l'entrada, comparteix, comenta i fes clic al nostre cor.

No us canseu...

#app #web #lowcost

173 views

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.