• ACMEWEB

Anem fent...


"Les Clavegueres d'interior", polítics independents que quan s'apropa el moment de la veritat no ho són tant, infinitat de persones que pateixen amnèsia sobrevinguda davant els tribunals i infinitat d'exemples més que vosaltres segur coneixeu i que disten molt del que podríem anomenar com a ser "transparent" o actuar amb total "transparència".

Segons el diccionari de l'enciclopèdia catalana, transparent en la seva entrada número 3 significa: "Molt clar d'expressió, que deixa veure el sentit sense dificultat". Doncs bé nosaltres des del primer dia d'aquest viatge, que ja fa gairebé 6 mesos que va començar, ens vam proposar de fer entrades en aquest blog perquè anéssiu veient tot allò que fem, i us serveixi per veure el nostre estil i qualitat en el treball, i alhora a nosaltres com a mostrari per als nostres potencials clients.

Dit això, us adjuntem els dissenys de diversos encàrrecs finalitzats i lliurats als clients que han dipositat la seva confiança en nosaltres.


Per en Jordi Riera de Granollers, bateria professional, a qui li estem fent una pàgina web, xula xula, també li hem dissenyat un nou logo com a carta de presentació.


Per a "El Nou bar del Mercat" de Calella hem dissenyat unes noves targetes de presentació, i seguint en el món de la restauració hem redissenyat les cartes dels restaurants "Surf & Turf" de Calella i "La Mogoda by Guindilla" de Santa Perpètua de La Mogoda, desitgem que la confiança que han dipositat en nosaltres i la nostre feina els reporti un augment del seu volum de negoci.

Per últim dir que en l'àmbit de pàgines web ja està lliurada i activa la pàgina de "Bali Style" de Calella, us adjuntem l'enllaç per si en voleu donar una ullada.

www.balistylecalella.com

I fins aquí el que hem anat fent en les darreres setmanes, tenim en marxa flyers per a "Ibiza Store", vinils per a "White & Abad", targetes de visita per "La Mogoda by Guindilla" i una pàgina web per "Alipac".

Seguim parlant i ens retrobem després de les vacances.

#jordiriera #balistyle #surfturf #elnoubardelmercat #mostrari #lamogodabyguindilla #catàleg

91 views

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.