COM CREAR EL TEU COMPTE A FACEBOOK

Facebook és la Xarxa Social amb més usuaris del món, per alguna cosa serà...

Facebook és un excel·lent lloc per a mantenir el contacte amb els teus amics i antics companys de classe, trobar inspiració, veure quines són les tendències del moment i rebre informació sobretot el que està passant (compte amb les "Fake News", n'hi ha moltíssimes). Però aquestes no són les úniques coses que atreuen a més de dos mil milions d'usuaris actius mensuals. El realment interessant de Facebook és que pots fer pràcticament el que vulguis: pots comprar, descobrir esdeveniments que succeeixen a la teva ciutat, crear comunitats en línia o participar en les ja existents, buscar recomanacions en un grup sobre qualsevol producte, servei o interès, crear una pàgina per al teu negoci o marca, anunciar el teu negoci o navegar per la pàgina de Facebook del teu negoci favorit, entre moltes altres. Les possibilitats són gairebé infinites. L'únic que necessites per poder aprofitar-te de tots aquests avantatges és crear un compte personal de Facebook.


Així doncs, creem el teu perfil de Facebook? (si encara no el tens).


 • Registra't a Facebook


 1. Entra a Facebook.com

 2. Emplena les teves dades personals: nom, direcció d'e-mail i contrasenya. Tingues en compte que hauràs d'usar aquestes dues últimes dades per a futures identificacions.

 3. Confirma la teva identitat via e-mail. T'enviaran un mail a la direcció que has facilitat per a verificar que ets una persona i no un bot.


 • Emplena la informació del teu perfil.


Pots complimentar tota la informació que vulguis, treball, estudis, llocs on has viscut, interessos personals, habilitats professionals i més. D'aquesta manera, podràs trobar associacions amb altres usuaris de Facebook i descobrir més persones que coneixes a la plataforma en funció dels vostres interessos o dades en comú. A més d'aquestes opcions, també pots incloure una breu biografia per a permetre que els teus amics de Facebook et coneguin encara millor.


 • Controla la teva configuració de privacitat.


Tu tens el control sobre qui veu la informació que hi ha al teu perfil de Facebook. És a dir, pots fer que tot el que publiques sigui públic o privat. Pots anar més enllà i triar si tot això és visible sols per a tu, els teus amics o el públic en general. Hi ha molts aspectes que pots controlar dins de la configuració de Facebook per a ser més específic.


 • Personalitza el teu "Feed" o "TimeLine"


El teu "feed" de notícies és el lloc on pots compartir les teves pròpies publicacions, així com veure les publicacions dels teus amics, altres continguts i esdeveniments interessants. El millor d'aquest espai és que pots controlar completament la teva experiència. Dins de les teves preferències de "Notícies" hi ha moltes configuracions personalitzables, entre elles l'opció de prioritzar les publicacions de qui vols veure primer en el teu "feed".


 • Agrega amics.


Facebook et suggerirà a persones que pot ser que coneguis. També pots agregar amics segons les seves adreces de correu electrònic o escriure els seus noms a la barra de cerca.


 • Ja pots publicar i participar.


Tens mil formes d'interaccionar, vés pas a pas no et tornis boig el primer dia, algunes opcions per a publicar poden ser: publicacions en els grups als quals t'has unit, actualitzacions en temps real en forma de vídeo o "stories" de Facebook, crear o confirmar assistència a esdeveniments que ocorren en la teva àrea, i moltes més. També pots interaccionar amb els teus amics i les pàgines de Facebook de les teves marques favorites. Bàsicament, les oportunitats d'interaccionar amb el món a través de Facebook són més àmplies que en qualsevol altre lloc.


 • Millor utilitza imatges.


Les imatges són la part fonamental de les xarxes socials. Al teu perfil no hi poden faltar la imatge de perfil associada al teu compte i la fotografia de portada (fotografia de capçalera del teu mur).

Està més que estudiat, provat i demostrat que les publicacions amb imatges generen i desperten en la resta d'usuaris molt més interès que les publicacions sense imatges.


 • Interacciona "m'agrada", "m'enamora", "em diverteix"..., i comparteix.


No tinguis por d'expressar el teu estat respecte de les publicacions que visualitzes de la resta d'usuaris. I si trobes contingut rellevant, no dubtis a compartir-lo. No és tan complicat no? T'hi animes?

#xarxessocials #redessociales #facebook #socialmedia

2 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.