• AcmeWeb.cat

Com funciona l'algoritme de TIK TOK, explicat per TIK TOK.

TikTok ha tractat de proporcionar més transparència, en explicar exactament com funciona el seu algoritme de recomanacions i com els vídeos guanyen visibilitat, o no, en la seva plataforma.Entre cometes les declaracions de la companyia.


"Quan obres TikTok i aterres en el teu feed For You, se't presenta una seqüència de vídeos seleccionats per als teus interessos, la qual cosa fa que sigui fàcil trobar contingut i creadors que et poden interessar. Aquest feed està impulsat per un sistema de recomanació que lliura contingut a cada usuari que probablement li és d'interès".


L'algoritme de TikTok és similar als que estan en funcionament en la majoria de les altres plataformes socials: té en compte el contingut amb el qual interactues i després tracta de mostrar-te més del mateix.


Les persones que veuen els seus vídeos fins al final augmentaran el seu potencial per a aconseguir un major abast.


"La diversitat és essencial per a mantenir una comunitat global pròspera, i apropar a totes els usuaris als molts racons de TikTok. Amb aquesta fi, a vegades pots trobar un vídeo en el seu feed que no sembla ser rellevant per als teus interessos expressats. Aquest és un component important i intencional del nostre enfocament de recomanació: incorporar una diversitat de vídeos en el teu feed For You et brinda oportunitats addicionals per a trobar noves categories de contingut, descobrir nous creadors i experimentar noves perspectives i idees mentre et desplaces pel teu feed ".


"Si bé és probable que un vídeo rebi més vistes si el publica un compte que té més seguidors, en virtut que aquest compte ha acumulat una major base de seguidors, ni el comptatge de seguidors ni si el compte ha tingut vídeos anteriors d'alt rendiment, són factors directes en el sistema de recomanacions".


Per tant, la millor manera de maximitzar els teus vídeos és:


Cada vídeo compta independentment.

Alinear-se amb interessos de tendència t'ajudarà a connectar amb més usuaris.

Fer que els espectadors vegin els teus vídeos fins al final ajuda.


Que en penses de tot plegat?


#tiktok #xarxessocials #algoritme #updates

7 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.