• AcmeWeb.cat

Com trobar i relacionar-se amb els seguidors adequats a Instagram?
Moltes empreses, marques i emprenedors pensen que obtenir més seguidors conduirà a obtenir més clients, però no sempre funciona d'aquesta manera.


Si tens un pla per a convertir als seus seguidors en clients, aleshores el creixement dels seguidors és important perquè t'ajuda a amplificar el teu missatge, arribar a més seguidors idonis per la teva marca i convertir a aquests seguidors en clients.


És important que les marques i les empreses tinguin clar el camí per a portar els seguidors passius a seguidors entusiastes, seguidors que vulguin comprar el que venem.


La millor manera d'aconseguir seguidors a Instagram en aquest moment, és a parèixer regularment amb contingut realment bo, parlar amb ells com a persones i no com a robots. Ajuda'ls, construeix una relació amb ells que generi vincles de confiança i sentiment de pertinença al teu projecte. Aquesta és la millor manera d'atreure a més seguidors adequats.


Mira les següents diapositives.


Que en penses de tot això, hi estàs d'acord?


#acmeweb #marketingdigitalbarcelona #brandingstrategy #estrategiadigita l#communitymanagerbarcelona #marketingstrategy #redessociales

#actitudpositiva #actitudproactiva #tomadedecisiones #instagramparanegocios #redessocialesparanegocios #redessociales #deixemempremta

#instagram #instagramstories #socialmediamarketing #growyourinstagram #marketingenredessociales #marketingdigital

6 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.