• acmeweb.cat

EINES GRATUÏTES PER CREAR CONTINGUT GRÀFIC PER LES XARXES SOCIALS

Com crear imatges per a Xarxes Socials si no tens molta experiència amb el disseny gràfic? La resposta està en Internet. Hi ha moltes eines gratuïtes que pots usar per a dissenyar diferents estils de contingut gràfic per a Facebook, Instagram, Twitter i altres Xarxes Socials.


Per a facilitar-te la cerca, hem seleccionat les nostres eines preferides. Eines que simplifiquen el procés de creació d'imatges per a Xarxes Socials: Giphy: Creació de GIFs. Els GIFs poden dir molt amb molt poc i són potencialment virals. Això és el que fa que els GIF siguin un element visual tan bo per a les Xarxes Socials.

Ves a Giphy. 


Gravit: bonics dissenys per tothom. Pots usar-la per a dissenyar gairebé qualsevol cosa, des d'aplicacions mòbils, presentacions professionals, fotos de portada per a Xarxes Socials i molt més. La versió normal és intuïtiva per a aprendre i treballar, però si vols ser una mica més simple, també pots usar Gravit Klex, que ofereix el mateix però amb capacitats més bàsiques.

Ves a Gravit.


Canva: edició d'imatges en línia. Canva és líder en aquest camp. És una increïble eina que ofereix funcions bàsiques i avançades per a crear o millorar gràfics. Pots usar Canva per a dissenyar tota mena d'imatges.

Ves a Canva.


Befunky: Creació d'infografies. Eina de creació d'infografies. Aquesta ofereix una gran varietat de plantilles per a treballar i moltes opcions de personalització, incloses imatges d'arxiu que pots usar de forma gratuïta.

Ves a BeFunky.


Flipagram: crea presentacions de diapositives. És una eina per a crear presentacions de diapositives per a les Xarxes Socials. L'eina combina les teves fotos i vídeos en una gran presentació de diapositives que explica la teva història tal com tu vols. Disponible per android i iOS.


Draw.io: Crea increïbles diagrames. És un creador de diagrames en línia que t'ajuda a mostrar dades amb imatges com a quadres, gràfics, mapes o taules. És poc probable que els teus seguidors de les xarxes socials llegeixin textos complexos que detallin tota aquesta informació però si decideixes presentar les dades en forma de diagrama, tindràs moltes més possibilitats de captar la seva atenció.

Ves a Draw.io.


Lumen5: converteix els teus textos en vídeos. No és própiament una eina d'edició de vídeo. Aquesta eina converteix textos en vídeos de màrqueting. Tot el que has de fer és ingressar un URL que inclogui els teus textos (una publicació de blog o un article en línia, per exemple) i Lumen5 farà la resta.

Ves a Lumen5.


Vols ampliar el llistat? Deixa la teva eina d'edició d'imatges preferida als comentaris.

#giphy #flipagram #canva #Lumen5 #Gravit #Befunky #Drawio #xarxessocials #facebook #marketing #instagram #twitter #pinterest


AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.