• ACMEWEB

Instagram i 1000 més.


Doncs sí, ja hem arribat als 1000 seguidors a Instagram, bé en aquests moments segurament ja els haurem superat amb escreix, i la veritat és que estem súper contents de l'acceptació que rep el treball que realitzem cada dia, ja que sense el vostre compromís costaria trobar la motivació per a seguir publicant dia rere dia. Així que tornem a repetir, MOLTES GRÀCIES A TOT@S!

Aprofitant que hem aconseguit aquesta fita a Instagram, en aquest post parlarem d'aquesta aplicació. En parlarem, però que ningú pensi que oferirem la solució definitiva per aconseguir convertir-se en "influencer", si n'hi ha alguna, nosaltres no la coneixem. Tampoc us parlarem de comprar m'agrades o seguidors, penseu que AcmeWeb som una empresa amb estructura lowcost, per a poder oferir serveis a uns preus molt competitius, per tant seria un absurd que dediquéssim recursos a comprar "amistats" per a satisfer el nostre ego personal o millorar les nostres estadístiques.

Nosaltres creiem en el treball diari, la millora contínua i la constància. A tot això li hem d'afegir imaginació, tant per a fer publicacions atractives per al nostre públic objectiu, com per buscar a la xarxa recursos que ens permetin treballar sense fer grans inversions econòmiques, que repercutirien en el preu final del producte, fent-nos menys competitius.

Un cop dit això, parlem d'Instagram.

Fet un repàs ràpid a la curta història d'Instagram, us facilitarem una sèrie de consells o millor dit indicacions, per aconseguir atraure el màxim nombre de followers possibles, i no equivocar-nos en la nostra estratègia.

Escull bé el teu nick o nom d'usuari, que sigui fàcil de recordar potent i si pot ser que tingui un significat universal.

Vigila la qualitat dels vídeos i imatges que penges, cada dia es pugen més de 100 milions d'arxius, la competència és ferotge.

Sigues original, explica la teva història i si ho pots fer d'una manera diferent dels demés, doncs millor.

Sense que sigui un blog, explica el que vols expressar amb la fotografia que has penjat.

Explora, mira que fan els altres usuaris, sobretot els "influencers", prova d'aplicar filtres, no tinguis por d'investigar per la xarxa i provar els recursos que t'ofereix.

No t'oblidis dels vídeos i de penjar posts a Instagram Stories.

Analitza, revisa allò que et dóna millor resultat i el què no funciona.

Utilitza i comparteix amb altres xarxes socials, no et quedis només amb Instagram, pots provar amb Facebook, és fàcil d'utilitzar.

Utilitza de manera intel·ligent els "hashtags", intenta ser el més concret possible.

Etiqueta a amics o d'altres usuaris, utilitza "emoticones", si una publicació ha funcionat molt bé, torna-la a publicar al cap d'un temps.

Sigues constant però sense fer-te pesat, no en tots els casos és convenient publicar diàriament i no abusis de les selfies, estan molt "trillades".

No facis "spam", ni en follow-unfollow, ni en donar m'agrada de manera indiscriminada, et jugues que et bloquegin temporalment el compte o inclòs que te'l tanquin.

Fes que el teu perfil sigui atractiu i escull bé les categories i subcategories, per què el públic objectiu que t'has marcat prèviament, et pugui trobar amb facilitat.

Abans d'acabar enumerarem algunes dades per als entusiastes de les estadístiques, nosaltres no les hem contrastat totes, desconeixem si hi han dades oficials, però us en

deixem algunes:

Fer follow i unfollow a més de 60 persones per hora, hi ha instagrammers que pugen aquest número fins a 200 follows-unfollows per hora, si ho voleu provar potser us bloquegen el compte, nosaltres passem...

Clicar més de 100 vegades m'agrada per hora (quina feinada...), també hi ha qui eleva la xifra a 300 m'agrada per hora (és un món desconegut per nosaltres...).

Publicar més de 60 comentaris per hora, (us ho imagineu).

Tens fins a 2200 caràcters per fer els teus comentaris, a partir de 240 es tallen i queden [...].

Hi ha estudis que indiquen que més del 10% dels comptes d'Instagram són falsos, (compte amb els bots...).

Pots utilitzar com a màxim 30 hashtags i etiquetar a 20 usuaris en les teves publicacions.

I fins aquí el post d'aquesta setmana, esperem que us pugui ajudar per a millorar els resultats del vostre perfil d'Instagram i no convertir-vos en uns spammers sense tenir-ne coneixement. Com sempre diem, si voleu ampliar informació o consultar pel nostre servei de Community Mànager, no dubteu en contactar amb nosaltres, mitjançant correu a info@acmeweb.cat o pel formulari de contacte de la nostra web www.acmeweb.cat

Si heu trobat el post interessant, compartiu, comenteu i feu clic al nostre cor.

Seguirem escrivint pròximament, gràcies per seguir-nos.

No us canseu...

#1000seguidors #communitymanager #instagram #xarxessocials #followers

364 views

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.