• ACMEWEB

Moviment perpetu


Alguns us deveu estar preguntant el perquè del títol d'aquesta entrada, hem atret la vostra atenció? Molt bé, aquesta era la intenció. Volem aprofitar per a seguir explicant-vos com està resultant el nostre viatge, i la veritat, us podem dir que està sent molt més emocionant i interessant del que podíem haver imaginat inicialment. Aquest post potser el trobeu un xic més llarg que els anteriors, però tenim tant per explicar...

A dia d'avui podem dir que el balanç és molt positiu, el seguidors a Facebook i Instagram van creixent dia a dia. Ja hem lliurat la web a la guanyadora del concurs dels 100 primers seguidors a les xarxes socials i tenim diversos encàrrecs d'allò més interessants.

Actualment tenim en marxa el disseny i creació de les pàgines web per a "Bali Style", botiga dedicada a la venda de mobles d'importació i per a en Jordi Riera, baterista que ha treballat amb artistes i grups com Gertrudis, Tony Baena, Rebecka Brown o De cara a la pared entre d'altres.

Hem ampliat el nostre rang de mercat i també hem cercat clients en l'àmbit de l'administració pública, aconseguint l'adjudicació de la confecció i posterior manteniment de la pàgina web de la Policia Local de l'ajuntament de Corbera de Llobregat.

Però no tan sols amb pàgines web ens divertim treballant, des de primer de maig realitzem les funcions de Community Manager del restaurant Surf & Turf i Sa Sa Sa, tasca divertida i entretinguda que esperem us agradi i la trobeu original, podeu veure tots els posts a: www.facebook.com/SurfTurfSaSaSa al buscador de Facebook @SurfTurfSaSaSa o a Instagram a Surfturfcalellla.

Pel que fa al disseny de flyers i targetes, siiii també hi hem estat treballant, ja hem lliurat les targetes de presentació de la botiga de mobles d'importació Bali Style i de la tenda esotérica el "Rincón del Alquimista". Aquí us en deixem la mostra dels dissenys.

Bé fins aquí el present, del futur immediat us podem dir que part del nostre equip aquest cap de setmana ha estat de missió comercial a Madrid, per tractar de tancar un parell de projectes que poden ser molt interessats i que s'ha "currat" de valent el nostre comercial a la capital.

I fins aquí les novetats dels últims dies. Sigueu feliços. Parlem aviat.

#balistyle #jordiriera #mostrari #madrid #surfturf #elrincondelalquimista

83 views

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.