• AcmeWeb.cat

Màrqueting Digital per la Campanya Nadalenca.


El 2018 està arribant a la seva fi i segur que ja has preparat la Campanya Nadalenca per vendre de manera efectiva els teus productes, però has pensat fer alguna acció amb les teves Xarxes Socials, Web i Blog?

De la mateixa manera que decores les teves prestatgeries o aparador amb prou anticipació, has de fer el mateix amb el teu Màrqueting Digital, si planifiques i t'anticipes tot anirà millor i els resultats serà molt més positius, per tant, avui et facilitem una sèrie d'idees per adaptar les teves Xarxes Socials, Web i Blog en previsió a la campanya nadalenca.

"Si planifiques i t'anticipes tot anirà millor."

Esperem que et siguin d'utilitat. Guarneix els teus perfils de les Xarxes Socials. Canvia o modifica la teva fotografia de portada i de perfil, que es noti en quina època estem. Pots utilitzar eines de disseny gràfic, aquí tens una guia. Realitza publicacions nadalenques, penja-les als perfils de les Xarxes Socials, no cal que demostris com t'agrada el Nadal, has d'inspirar alegria, ganes de participar de la festa. Publica les teves promocions, concursos, entrades al blog o vendes, però tot des d'un aire d'alegria i esperit nadalenc. Humanitza les teves Xarxes Socials, si vas de vacances o fas activitats relacionades amb l'època en què ens trobem, no dubtis a publicar-ho.

Que el teu logo també participi del Nadal. El logotip representa la personalitat del teu negoci, t'has fixat com el logotip de Google va experimentant canvis durant l'any, doncs ja saps, que el teu logo també gaudeixi del Nadal! Utilitza hashtags temàtics. Fes servir hashtags relacionats amb el Nadal o el Cap d'Any i si normalment utilitzes un "#" propi, tal com nosaltres fem servir #acmeweb, doncs sigues una mica creatiu i utilitza un hashtag tematitzat. Per exemple, si organitzes un concurs a les Xarxes, indica que els participants utilitzin el hashtag que has creat #nadalacmeweb per a participar-hi, veuràs com el teu nou "#" es viralitza ràpidament. Guia dels # més populars d'Instagram Organitza jocs tematitzats. No es tracta de concursos, de regalar o guanyar, simplement es tracta de fomentar la participació. Hi ha multitud de varietats: acaba la frase, endevina la cançó i l'autor, saps on es troba aquest lloc?, són activitats que funcionen molt bé i fomenten les interaccions als teus perfils millorant substancialment l'engagement.

Banner per la teva Web. Si tes una web, cada vegada que un usuari la visiti, veurà el teu missatge interactiu, pots anunciar les teves ofertes o promocions. Publicacions festives pel teu Blog. Acaba l'any, pots aprofitar per fer un recull de les millors publicacions de l'any, de les fotografies més impactants relacionades amb el nadal, un recull de totes les modificacions que has fet a les teves plataformes digitals, dels productes més venuts durant l'any o simplement un agraïment per l'atenció que has rebut durant tot l'any. I si no tens un Blog corporatiu, ja trigues a fer-te'n un. Publica resultats. Amb major o menor mesura a tots ens agrada veure els resultats del treball realitzat, pots fer una infografia mostrant les teves estadístiques a les Xarxes Socials, seguidors guanyats, impressions, interaccions obtingudes; o les estadístiques de la teva web o del teu blog corporatiu.

#Nadal #XarxesSocials #blog #web #marquetingdigital

331 views

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.