• AcmeWeb.cat

Per què fer accions de màrqueting digital en aquests moments?Reduir la inversió publicitària és un error, si aturem les nostres accions en l'àmbit del màrqueting digital, estem perdent visibilitat, desaprofitem eines d'atracció i fidelització de clients, i amb el temps la imatge de la nostra marca i les relacions amb els nostres clients i seguidors es veu perjudicada.


Vivim massa a curt termini, i en conseqüència quan tenim dificultats o entrem en mode "pànic" la reducció de costos és la primera acció que tothom empren. Per norma general, reduir o directament eliminar la inversió en publicitat és una de les pràctiques més habituals, però tingues en compte una cosa, a curt termini potser millores una mica el compte de resultats, però has pensat en el que t'ha costat aconseguir arribar on ets ara?


Costa molt d'esforç guanyar clients i consolidar-te com a marca. Creus que et compensarà fer aquest pas endarrere? Pensa-hi una estona...


👉Internet és el millor i més gran aparador per al teu negoci, on pots donar a conèixer qui ets i els serveis que ofereixes, arribant a molts més espectadors i potencials clients.


👉Segur que hauràs sentit més d'una vegada el "si no estàs a Internet, no existeixes". Doncs nosaltres afegim el: "has d'estar on el teu públic objectiu estigui". Si els teus potencials clients utilitzen les xarxes socials, és molt recomanable que tu també hi siguis com a professional.


👉La competència és cada vegada més forta i és necessari fer un pas més amb una bona presència en línia i atractiva. T'has de fer visible perquè et trobin quan et busquin.


👉La majoria de les cerques professionals es fan a través d'Internet, si tenim en compte que la competència és cada vegada més forta, cal fer un pas més per consolidar la presència del nostre negoci o marca a Internet.


👉Tant la pàgina web com les xarxes socials serveixen per a atreure nous clients, fidelitzar als ja existents i donar a conèixer els serveis i productes que ofereixes. Tingues en compte que el teu aparador en línia no tanca, està obert 24 hores, per la qual cosa en qualsevol moment pots rebre un dubte o una consulta del teu client al qual li podràs oferir els teus serveis.


#màrquetingdigital #xarxessocials #pàginaweb #blog

5 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.