• ACMEWEB

Perquè m'hauria de fer una web?


Perquè m'hauria de fer una web? Possiblement és una de les preguntes que ens fan més sovint, especialment els autònoms, estan molt interessats a conèixer quin fet diferencial respecte a la competència, els aportaria disposar d'una pàgina web. Així que hem decidit dedicar aquesta entrada als beneficis de tenir una pàgina web.

Comencem.

Què faríem sense Google! El cercador per excel·lència que utilitzem per cercar qualsevol cosa, però hauries de començar a pensar que la gent també pot estar cercant el teu negoci i la manera més fàcil d'aconseguir-ho és trobant la teva pàgina web per mitjà de Google.

Si ens decidim a crear una pàgina web únicament perquè és la tendència del moment, estarem cometent un greu error i malbaratant uns diners de manera innecessària; si volem crear una web, hem de creure en el potencial que té, ja que és una eina molt poderosa de comunicació, que ens permetrà adquirir molta visibilitat de la nostra marca, producte, servei o activitat.

La majoria de negocis, estan migrant la seva activitat cap al món digital, ja que és on es troben la majoria dels seus clients d'una manera permanent ja sigui a les xarxes socials, blogs, plataformes multimèdia, internet. Alguns dels exemples més clars d'aquesta transformació són Amazon, ebay, Rakuten, Alibaba, com a paradigma del comerç electrònic.

Actualment, tenir una pàgina web ens brinda credibilitat davant els clients potencials i ens ajuda a ser visibles en els cercadors, per això, és important crear una estructura en la qual el contingut resulti rellevant. Considera que moltes visites al teu lloc seran de persones que no coneixen la teva marca, inclou la teva ubicació física, número de telèfon, mail de contacte i/o xarxes socials, així com fotografies d'alta qualitat dels teus productes.

RAONS PER FER-TE UNA PÀGINA WEB

 • És un sistema de comunicació multimèdia que et manté connecta amb el món les 24 hores dels 7 dies de la setmana, i en els idiomes que estimis convenient.

 • És un mitjà per arribar a un públic molt ampli a un cost reduït.

 • És una targeta de presentació de la teva empresa, ubicació per Google Maps, formulari de contacte.

 • Ofereix als teus potencials clients publicitat permanent, qui ets, què fas, com ho fas.

 • Ofereix major interacció amb l'usuari, ja que pots vincular les xarxes socials on estiguis present, pots vincular el teu mail i escriure les últimes novetats o actualitzacions de productes i serveis en el teu blog corporatiu.

 • Si disposes de comerç electrònic, aquest genera un augment de vendes.

 • Pot accelerar el creixement de la teva empresa.

 • És un molt bon canal de recomanació, si el teu producte o servei són bons.

 • Et diferencia de la competència, augmenta el reconeixement de la teva marca, permet demostrar perquè t'han d'escollir a tu.

RAONS PER NO FER-TE UNA PÀGINA WEB

 • Pressupost

 • Temps

 • No creure en el potencial d'Internet

Respecte al pressupost, et podem ajudar, els nostres preus són ajustats a les necessitats de cada client, no totes les pàgines web tenen el mateix cost, pregunta, segurament et sorprendràs.

Pel que fa al temps, ja ho hem dit en anteriors entrades, dedica els esforços a la gestió del teu negoci, i deixa'ns a nosaltres (o a qui escullis), el tema web i publicitat.

I si no creus en el potencial d'Internet, ho sentim molt però no et podem ajudar en aquest aspecte, no volem convèncer a ningú, les coses han de caure pel seu propi pes, si no, no surten bé.

Les Pimes poden augmentar considerablement les seves vendes en tenir un lloc web efectiu. En brindar-los als clients la possibilitat que sol·licitin els productes o serveis per la xarxa, l'experiència de compra es fa molt més fàcil i accessible. El teu negoci estarà en línia les 24 hores del dia, els 365 dies de l'any i les distàncies ja no seran un obstacle.

Aquesta és una entrada del passat 8 de maig de 2018, ha estat editada i novament publicada el 07-01-2019.

#web #comerçelectrónic #comunicació #ecommerce #internet #marquetingdigital

390 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.