QUÈ ÉS UNA PÀGINA SPLASH?

Una Pàgina Splash és un altre element de disseny que pot ser-te útil per a la teva pàgina web és el que es coneix com a pàgina d'introducció o benvinguda. Aquesta pàgina actua com l'avantsala del teu web abans que els visitants ingressin a la pàgina d'inici real.

Aquesta pàgina d'introducció no proporciona massa informació, però és l'oportunitat perfecta per a marcar l'estil i el to que tindrà la web. La solen utilitzar dissenyadors i fotògrafs per a captar l'atenció dels espectadors abans que entrin de ple al seu dossier de treballs realitzats.


Independentment del que triïs mostrar en la teva pàgina d'introducció, és obligatori que aquesta pàgina disposi d'un CTA (crida a l'acció) que guiï als usuaris des de la teva Pàgina Splash fins a la teva pàgina d'inici.


No confonguis una Pàgina Splash amb una Landing Page o una pàgina d'inici: Landing Page (o pàgina de destinació) és un lloc web d'una sola pàgina i destinat a un sol propòsit: generar clients potencials, aconseguir subscriptors, atreure més clients, etc.


Pàgina d'inici és la pàgina principal de la teva web. En general, inclou el teu logotip, una descripció de la teva empresa o servei (a través de text, imatges o vídeo) i un menú per a navegar per la resta de categories i pàgines.


Sabem que les pàgines d'introducció són un tema de discussió entre els dissenyadors web, en definitiva, no deixa de ser una passa més per arribar a destinació. I tu, què en penses?#pàginaweb #dissenyweb #pàginasplash #splash #landingpage #cta #web #acmeweb #homepage

4 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.