• AcmeWeb.cat

Quant he d'invertir en publicitat? Post i vídeo blog.💡El primer és tindre en compte el cicle vital del teu negoci o marca.


Si comences de nou un negoci, nosaltres sempre recomanem una inversió equivalent al que aportis per iniciar l'activitat. Si aportes 3000 €, hauries de tenir previstos uns altres 3000 per invertir en publicitat. Pots tenir una gran idea, moltes ganes i il·lusió, un producte brutal, però si les persones o empreses no saben que existeixes, no et servirà de res l'esforç realitzat.Per contra si ja portes un recorregut en el temps i ets un negoci "consolidat", és necessari que estableixis un pressupost anual en publicitat i que l'executis, hi ha moltes variables que poden fer modificar les necessitats pel que fa al volum d'inversió. Com poden ser.1️⃣Sector i competència al que t'enfrontes. Si et mous en un sector massificat i amb negocis i marques consolidades, la teva inversió haurà de ser més elevada.


2️⃣L'objectiu a aconseguir. No és el mateix promocionar el llançament d'un nou producte que mantenir el seu posicionament en el mercat.


3️⃣Estratègia publicitària. La inversió necessària per publicitar en medis convencionals és molt més elevada que la necessària en els medis digitals.


4️⃣Dimensió del negoci o de la marca. Quan més gran sigui el negoci i el reconeixement de la marca, les necessitats publicitàries també variaran en consonància.


5️⃣Política empresarial. No fas publicitat "convencional o digital", però assisteixes a congressos, fires i convencions. Per tant, també necessitaràs establir un pressupost.


6️⃣Compte de resultats o beneficis. Tot i que lligar la inversió publicitària a l'obtenció de beneficis per nosaltres és un error. Molts negocis encara ho segueixen fent, pensant en el curt termini.Altres factors que influeixen poden ser. 📍Les circumstàncies personals, si encara creus que invertir en publicitat és una despesa, difícilment n'obtindràs resultats. 📍No analitzar els resultats de les campanyes que fem. 📍Diversificar la inversió publicitària. 📍Planificar les nostres actuacions a mitjà i llarg termini. 📍Nivell de digitalització del nostre negoci.I tu, com ho fas? Vas sobre la marxa o tens un pressupost establert?

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.