RESULTATS XARXES SOCIALS 2019

Ja tenim el resum de com a anat el 2019 en l'àmbit de les Xarxes Socials.


El recull es basa en les dades que ens ofereixen des de Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, Pinterest. Des de fa pocs mesos, tenim presència a Youtube, però per el moment el contingut pujat a aquesta xarxa social, no ha generat prou volum d'interacció com per a generar unes estadístiques.


Instagram. @acmeweb.cat


Possiblement Instagram sigui la nostra xarxa social predilecta, per aquesta xarxa social és per on ens arriba aproximadament el 50% dels encàrrecs que rebem.


Aquest 2019 hem començat a traslladar part dels nostres esforços a les stories, ja que els canvis en l'algoritme de la xarxa social i l'evolució dels propis usuaris, ens indiquen que és on s'obtindran millors resultats en un futur immediat.


Per el moment no hem apostat per tenir presència a IGtv, ja que hem decidit dedicar part dels nostres esforços per tenir presència a Youtube.


Facebook. @acmeweb.cat


Tot i que particularment és una Xarxa Social que no es atrau especialment, hem de reconèixer que els resultats que ofereix Facebook són brutals. Aquest 2019 ens hem centrat a aconseguir treure el màxim rendiment dels grups que hi ha presents a la Xarxa Social, i la veritat és que els resultats han estat molt positius. Seguirem apostant per aquesta estratègia.


Twitter. @acmeweb.cat


Ho sentim, no ens agrada en el que s'ha convertit aquesta Xarxa Social, és un sac de haters i trolls, s'ha passat de l'originalitat i l'espontaneïtat al critiquem-ho tot i quan més barroers siguem millor. Costa trobar contingut de qualitat. Durant el 2020 ens plantejarem si continuar-hi o abandonar-la.


Linkedin. @acmeweb.cat-Marca


Tot i que cada dia s'assembla més a Facebook, Linkedin ofereix moltíssimes possibilitats que per a nosaltres són molt interessants. El Nostre perfil de marca, té poc més d'un any i està donant molt bon rendiment, rendiment que es multiplica exponencialment gràcies al perfil que tenim de membre de la Xarxa Social i que ja disposa de + de 6500 contactes professionals. Val la pena dedicar recursos per aquesta Xarxa Social.


Pinterest. @AcmeWeb


Segurament la Xarxa Social més fàcil de gestionar per nosaltres, actualment tenim 9 taulers amb un total de 1483 pins, que ens generen un volum de trànsit brutal cap a la nostre web i la resta de Xarxes Socials. Seguirem apostant fort per Pinterest.


Esperem que aquest resum hagi estat del vostre interès i que el 2020 continuï sent un any de creixement.#resultats #respostinstagram #facebook #instagram #twitter #linkedin #pinterest #xarxessocials

6 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.