• AcmeWeb.cat

Tipus de publicacions per les Xarxes Socials que et funcionaran.


Acabes d'aterrar a les Xarxes Socials, ja has donat el primer pas, que és decidir a quines estaràs present, i ara et toca generar contingut per alimentar-les.

Possiblement ja tens una idea de l'estil que vols aplicar a les teves publicacions i quina història vols explicar per atraure el màxim nombre de seguidors, però, arriba un moment que et falten idees i no vols repetir una i una altra vegada el mateix tipus de contingut. Tranquil això ens ha passat a tots.

Així doncs, avui et volem ajudar donant-te tot un seguit de models de publicació que pots adaptar al teu negoci i que funcionaran molt bé.

Coses quotidianes en gràfiques.

Pensa en quelcom quotidià, pot ser alguna cosa avorrida, la tornada a la feina, els dilluns, el futbol, qualsevol cosa, pensa en una frase, eslògan o pregunta, aplica uns % a les opcions i ja pots publicar-la. El resultat et sorprendrà.

Dos tipus de persones.

Aquestes publicacions generen moltes interaccions, amb ironia intenta portar al ridícul accions que fem les persones en el nostre dia a dia (fàcil-complicat, ordenat-desordenat).

Llista d'elements.

Pots compartir llistes de tips, passos, errades o idees d'una manera entretinguda. És molt fàcil adaptar aquest contingut a qualsevol sector. Si ho fas bé i desenvolupes una mica la idea, tindràs l'eix d'una entrada pel teu blog.

Expectativa vs realitat.

Comparar objectiu amb resultat final. Moltes vegades ens passem d'optimistes, per tant, és el moment de demostrar el que hem aconseguit o com ens sentim. Aquest tipus de publicacions accepten molt bé el format vídeo.

Felicitacions.

Desitja als teus seguidors unes bones festes, un bon aniversari, és una bona oportunitat per humanitzar les teves Xarxes Socials.

Dia Internacional de.

El calendari t'ofereix 365 oportunitats per afegir-te a la celebració o reivindicació dels dies internacionals que es van succeint durant l'any. De la dona, de la lluita contra el càncer, de la justícia social... Utilitza aquest motiu per a fer una publicació potent.

Efemèrides.

Aprofita els aniversaris de fets rellevants de la nostra història, de naixements o defuncions de personatges rellevants o de dates importants per a la teva marca. Aquest tipus de publicacions tenen molt bona acollida entre l'audiència.

Incita a participar.

Genera comentaris mitjançant una sola paraula, una emoticona, un GIF, acabant una frase, comentant una imatge, preguntant si coneixes algú que...?, o encertant el títol d'una cançó o pel·lícula. Pensa en una pregunta original que inciti als usuaris a participar i demana que responguin amb les opcions que hem comentat anteriorment, si aquesta publicació l'acompanyes de material visual atractiu, segur que es viralitzarà entre els teus seguidors. Un truc extra: prepara't respostes divertides i variades, generaràs molta més participació i el teu engagement es dispararà.

Contingut informatiu.

Consells o tips, receptes, vídeos explicatius, com fer... pas per pas, errors que no has de cometre, millors eines de... Aquest contingut proporciona al teu públic un valor afegit, i si és contingut de qualitat i ben valorat per l'audiència, genera un augment de la teva reputació com a expert en el sector.

Característiques de productes o serveis.

Publicacions perfectes per a presentar un nou producte, oferta o servei, no oblidis afegir un enllaç a allò que promociones, generaràs força trànsit cap a la teva web.

Humanitza el teu negoci.

Està molt bé tot el que ja hem comentat, però has d'humanitzar els teus perfils, les teves publicacions, en definitiva, humanitza la teva marca. A la teva audiència li interessa saber qui hi ha darrere de les publicacions o a qui està representant la marca. Fes publicacions sinceres, naturals, que no siguin impostades, es notarà massa que estàs actuant i és patètic.

Comenta les publicacions de la teva audiència i fes re-twitt, re-gram o comparteix.

Genera comentaris positius i comparteix aquelles publicacions que et sorprenguin, igual que a tu, a tothom li agrada que valorin la seva feina. És una manera fàcil de generar interaccions, i de crear vincles amb la teva audiència.

Crea un Blog.

Les publicacions de blog, donen valor al teu SEO, ajudant a millorar el teu posicionament. Comparteix material útil per al lector, estàs escrivint per atraure l'audiència no per avorrir-la.

Cometaris positius, reconeixements.

Si has rebut una bona crítica, felicitació, reconeixement o han fet una ressenya positiva del teu producte o la teva marca, en primer lloc sigues agraït, i després publica-ho, fes-ho públic, que arribi a la teva audiència. El segon pas és que animis als teus clients a comentar si han tingut la mateixa experiència amb la marca o producte, i animar-los a fer que comparteixin una publicació relacionada amb aquest.

Ara que ja tens idees per a generar contingut per les Xarxes Socials, recorda que és igual d'important organitzar-les i posar-les en un calendari de publicacions.

#XarxesSocials #Publicacions #Communitymanager #RedesSociales

202 views

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.