TOT EL QUE NECESSITES PER CREAR I UTILITZAR EL TEU BLOG

Si vols tenir un blog que captivi els teus lectors, segueix les recomanacions que et deixem a continuació.

Una plantilla per a cada ocasió. Avui dia, totes les plataformes per crear o gestionar blogs, ofereixen tota una sèrie de plantilles ja predissenyades. Dedica uns minuts a escollir la que millor s'adapti a la temàtica del teu blog, treballs manuals, gastronomia, màrqueting, viatges...


Escriu de manera habitual i constant. No val la pena escriure en un mes 4 articles i desprès estar un any sense publicar res.


Utilitza paraules clau i categories. Organitza els teus articles per categories perquè els teus lectors puguin navegar pel teu blog fàcilment.

Comunicació bidireccional. Fes que la comunicació sigui fluida, permetent que els lectors escriguin comentaris en els teus articles.


Compartir és la clau. Facilita que els teus lectors comparteixin els teus articles afegint eines d'enllaç i compartició a xarxes socials.

Imatges i vídeos que no hi faltin. Per captivar als teus lectors atrau la seva atenció amb les teves millors fotos i vídeos.


Fes-te visible en el món en línia. Utilitza les eines de SEO perquè el teu blog aparegui en les llistes de Google, Bing i més.


Promou el teu blog. Utilitza les eines que estigui al teu abast per actualitzar als teus lectors sobre nous articles, edicions i molt més. Pots utilitzar les Xarxes Socials, una newsletter o una llista de distribució, entre d'altres.


Vols afegir algun consell més?#blog #web #newsletter #blogger #blogging #redessociales #xarxessocials

2 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.