XARXES SOCIALS, NO ENS TORNEM BOJOS

Les xarxes socials no serveixen en el meu negoci – solen dir molts -, i tenen raó perquè estan fent just això.


La majoria de les empreses simplement envien informació sobre si mateixos, o tenen els comptes abandonats. Volen vendre, no dialogar. D'altra banda, els usuaris no tenen gens d'interès ​a ser bombardejats amb anuncis; volen informació útil.

Per a poder dirigir-te a algú adequadament primer l'has de conèixer, saber que cerca i sobretot què espera de la teva marca. És un error pensar que els teus consumidors en Xarxes Socials són exactament els mateixos que et compren físicament.


Què vols aconseguir amb la teva presència en Xarxes Socials? millorar la imatge de la teva marca o negoci, interaccionar amb el teu públic, augmentar el reconeixement de la teva marca, ser un referent en el teu sector…


Una vegada que tinguis clar l'objectiu a aconseguir, la teva presència a les Xarxes Socials tindrà un sentit i sobretot una direcció a seguir.


Ningú seguirà a la teva marca si no obté alguna cosa a canvi. I és per això que has de treballar molt la creació de contingut de qualitat que sigui útil als teus seguidors i que els motivi a continuar al teu costat.


Per a aconseguir els teus objectius de marca en les Xarxes Socials has de ser constant, proactiu i a més tenir molta paciència perquè els resultats en aquest mitjà no són immediats.

Un perfil mort és el pitjor que hi ha. La constància és molt important, mantenir-la és difícil, però s'ha de fer. Si vols generar comunitat, i captar nous seguidors has de ser constant. Hem de ser que tot contingut gràfic és vàlid per a les XXSS, imatge, vídeo, infografia, gràfics, mems, gifs, boomerangs... El més important és generar contingut de qualitat per a poder utilitzar-ho en el moment adequat.


No podem desesperar i tampoc siguem alarmistes, reconèixer la importància del teu client abans d'una Xarxa Social és fonamental. El teu negoci depèn d'un client, i no d'una Xarxa Social o una plataforma de comunicació.

No obstant això, no podem deixar de ressaltar la importància que té una Xarxa Social per a un negoci. Si abans has invertit en publicitat física, serà molt més fàcil i amb menys costos utilitzar una Xarxa Social per a promocionar la teva marca, servei o producte.#xarxessocials #facebook #instagram #pinterest #twitter #linkedin #publicitat #publicidad #mktdigital #mktonline #marketingonline #xxss

3 views0 comments

AcmeWeb - deixem empremta

© 2020 Acme Web. Catalunya.