Anem fent...

August 25, 2017

"Les Clavegueres d'interior", polítics independents que quan s'apropa el moment de la veritat no ho són tant, infinitat de persones que pateixen amnèsia sobrevinguda davant els tribunals i infinitat d'exemples més que vosaltres segur coneixeu i que disten molt del que podríem anomenar com a ser "transparent" o actuar amb total "transparència".

 

Segons el diccionari de l'enciclopèdia catalana, transparent en la seva entrada número 3 significa: "Molt clar d'expressió, que deixa veure el sentit sense dificultat". Doncs bé nosaltres des del primer dia d'aquest viatge, que ja fa gairebé 6 mesos que va començar, ens vam proposar de fer entrades en aquest blog perquè anéssiu veient tot allò que fem, i us serveixi per veure el nostre estil i qualitat en el treball, i alhora a nosaltres com a mostrari per als nostres potencials clients.

 

Dit això, us adjuntem els dissenys de diversos encàrrecs finalitzats i lliurats als clients que han dipositat la seva confiança en nosaltres.

 

Per en Jordi Riera de Granollers, bateria professional, a qui li estem fent una pàgina web, xula xula, també li hem dissenyat un nou logo com a carta de presentació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a "El Nou bar del Mercat" de Calella hem dissenyat unes noves targetes de presentació, i seguint en el món de la restauració hem redissenyat  les cartes dels restaurants "Surf & Turf" de Calella i "La Mogoda by Guindilla" de Santa Perpètua de La Mogoda, desitgem que la confiança que han dipositat en nosaltres i la nostre feina els reporti un augment del seu volum de negoci.

                                                    

Per últim dir que en l'àmbit de pàgines web ja està lliurada i activa la pàgina de "Bali Style" de Calella, us adjuntem l'enllaç per si en voleu donar una ullada.

 

www.balistylecalella.com

 

I fins aquí el que hem anat fent en les darreres setmanes, tenim en marxa flyers per a "Ibiza Store", vinils per a  "White & Abad", targetes de visita per "La Mogoda by Guindilla" i una pàgina web per "Alipac".

 

Seguim parlant i ens retrobem després de les vacances.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Què és l'efecte "parallax"?

November 13, 2019

1/10
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive